VT Industrial - шаблон joomla Окна

Ние от Таекуондо Клуб АХИЛ знаем, че изборът на спорт за детето ви е труден и свързан с множество проучвания. Знаем също, че трябва да се вземат предвид фактори като вид спорт, клуб, треньорите в него, местоположението и още много различни условия и обстоятелства.

Затова ще Ви улесним.

ТАЕКУОНДО е едно от най-систематизираните и научно обосновани бойни изкуства, което има за цел да развие в трениращите, освен двигателни и психологически качества. Децата ви ще станат част от олимпийски спорт, изграждащ дисциплина, самоконтрол и уважение. Таекуодно развива ума и тялото, чрез тренирането на специални техники, съчетани с упражнения за укрепване на мускулатурата и двигателния апарат.

Тренировките в клуб АХИЛ се провеждат по предварително изградено възрастово разделение и съобразени с нивото на напредналост при всеки от трениращите. Това ни позволява да се фокусираме върху развитието на всеки един - било то начинаещ таекуондист или напреднал състезател на международно ниво.

Нашата цел е да създадем благоприятна среда за подрастващите и да ги накараме да се чувстват част от един страхотен колектив, какъвто е спортен клуб АХИЛ.

Всяка година нашият клуб организира лагери на национално и международно ниво, състезания и мероприятия на открито, които предоставят възможност за изява на всеки един негов член.

Присъедини се сега! При нас тренират най- добрите!