VT Industrial - шаблон joomla Окна

rtb1Както вече сте се убедили, спортният календар на клуб АХИЛ за 2019 е изпълнен с участия на международни турнири от висок ранг. Такъв турнир е и откритият турнир на Белгия с ранг G2, който се проведе преди седмица (16.03 – 17.03.2019) и събра повече от 1500 участника. Според регламента на турнира, златните и сребърни медалисти във всяка възрастова група се класират за директно участие на Европейско първенство.

Клуб АХИЛ изпрати на това състезание Християн Георгиев, който премери сили при кадетите, в категория „до 33 кг“. Хриси доказа на клуба и на себе си, че заслужава престижно място и безапелационно грабна златен медал, след общо 4 спечелени срещи.

Нашето момче надигра представители на домакините и Испания в първите два кръга на надпреварата, а малко по- късно в полуфиналната среща Хриси отстрани и германец, което го прати на финал. Там го чакаше шведски състезател. Християн беше непоколебим и в последната си среща и без никакво колебание победи с резултат 31:11 (по правилото за превъзходство).
Така малкият шампион грабна златен медал и спечели квота за предстоящото Европейско първенство за кадети.

Ръковдството на клуба поздравява Хриси за успеха му. Отправяме и благодарности към клуб „Рамус“, Димитър Михайлов и състезателите на клуба, които помогнаха за спечелването на този медал и за грижите към нашият състезател при престоят му в Белгия.