VT Industrial - шаблон joomla Окна

herea

За трети пореден път Стара Загора беше домакин на силният турнир „Августа Опън“, организиран от тамошния клуб АВГУСТА. Нашият клуб подготви силен отбор от 22 състезателя, които извоюваха 19 медала и купа за 2-ро място при децата (клас А).
Мартин Евтимов и Антон Киричев грабнаха медалите (съответно сребро и бронз) при малките деца (клас Б – 23 кг). При малко по- тежките, отново в „Б“ формата на турнира, Христо Петков безпроблемно се окичи със златото след три спечелени срещи. В категория до 36 кг пък Радослав Славов последва примера на съотборника си Христо и също грабна златния медал със същия брой спечелени срещи. Останалите ни медалисти се пребориха за отличията в клас А турнира.
Бронзови медалисти в категориите си са: Теодор Янев, Ангел Ангелов – Ангел се изправи срещу друг наш състезател, а именно Борислав Циков. Богдан Чавдаров – премина успешно през първия си противник, но в последствие се изправи срещу един от фаворитите в категорията и загуби. Огнян Начев- премина успешно през първия си противник, но в последствие се изправи срещу един от фаворитите в категорията и загуби. Любослав Начев- премина успешно през първия си противник, но в последствие малко не достигна на Любо за да преодолее и следващия си противник. Александър Трифонов спечели драматично първата си среща, след като на два пъти поведе и беше изравнен. Александър се справи с напрежението и успя да открадне победата след отбелязване на 2 точки в допълнителния рунд. Александър Циков също премина през първия кръг на турнира, но следващата му среща беше една от най- драматичните и напрегнати на турнира. Множество съдийски грешки промениха хода на двубоя и в крайна сметка, след много драматични обрати,  крайният резултат беше в ползва на представителя на клуб „Турбо“. Друг бронзов медалист е Димитър Влайков, който лесно спечели първия си двубой, но в последствие загуби втория.
Сребърните медали от този турнир (клас А) за нашия клуб са извоювани от Марио Василев и Александра Георгиева. Марио изигра изключително оспорван полуфинал срещу представител на Гърция. Там нашето момче показа борбеност и не се отказа до последно, побеждавайки с 2 точки разлика в самия край. Във финалната си среща обаче, той се изправи срещу много по- опитен противник от Сърбия и загуби, което го постави на второто място в категорията.
Сигурно се досещате, че сред златните ни медалисти фигурират познатите имена на Ерика и Слави – да, това е точно така. За пореден път Ерика Карабелева и Станислав Митков взеха златните медали като Слави победи в общо три срещи, първата от които спечели срещу добре познатия си противник и сериозна конкуренция (представител на клуб Турбо). Ерика от своя страна се изправи във финална среща срещу друга наша състезателка – Александра Георгиева. Двете момичета дадоха всички от себе си, но опита на Ерика си каза думата.

avgusta2Александър Петров, Елена Тодинова и Борислав Циков са другите ни златни медалисти. Сашо надигра двамата си противника убедително и показа, че пътя му към върха в клас А турнирите е сигурен. Елена също спечели общо две срещи като във финалната се противопостави над противничката си, представителка на Гърция. Борислав Циков пък за пореден път се качва на първото място и нещо повече – за пореден път показва, че е способен да победи убедително една от големите му конкуренции, а именно представителя на клуб Кондор 2000.

Браво на всички участници от клуб АХИЛ. Нека тези победи бъдат трамплина за предстоящия силен международен турнир „Купа Астерикс“.