VT Industrial - шаблон joomla Окна

2016

2016 година е вече към края си, Скъпи приятели! Година изпълнена с безброй вълнения, много сълзи, смях и разбира се успехи, които не трябва да бъдат подминати с лека ръка. Благодарение на усърдната работа на треньори и състезатели, АХИЛ изпраща тази година с общо 9 купи от международни и национални турнири:

1.    Международен турнир „София Опън“ - първо място при юноши и девойки  
2.    Купа Астерикс – второ място при деца клас А
3.    Международен турнир „Купа София“ – първо място при деца (момчета) клас А
4.    Международен турнир „Купа София“ – второ място при деца (момичета) клас А
5.    Международен турнир „Купа София“ – първо място след крайното общо класиране
6.    Международен турнир „Купата на корейския посланик“ – първо място при деца клас А
7.    Международен турнир „Купата на корейския посланик“ – първо място след крайното общо класиране
8.    Международен турнир „Августа Опън“ - второ място при деца клас А
9.    Международен турнир „Нерон Опън“ – второ място при юноши и девойки клас А
10. Международен турнир „Херея Опън" – второ място при деца (момичета)
11. Международен турнир „Херея Опън" – първо място при деца (момчета)

Волята, желанието и амбицията за победа, както на малките, така и на големите ни бойци, в лицето на Любослав Начев, Ники Славков, Християн Георгиев, Радостин Митков, Ая Ал Масри, Лия Василева и още много други донесоха високите успехи през цялата година.
Няма спор, че 2016 ще остане една от най- запомнящите се години за АХИЛ. Още през месец февруари, малкият Християн Георгиев завоюва вице- европейската титла при деца клас А на Европейското първенство за деца, провело се в Анталия, Турция. Няколко месеца след това последва още една голяма радост – трите балкански титли на Християн Георгиев (деца), Ая Ал Масри (девойки) и Лия Василева (девойки) и вице- балканската титла на Венцислав Соколов (мъже) от Балканското първенство по таекуондо, провело се за първи път на родна земя.

2016 10

Разбира се това беше една неуморна година, в която състезателите ни не спряха нито за миг да се раздават, a в името на точно тези неспирни състезатели, клубът ни направи една много голяма крачка по пътя към цялостното си развитие, а именно – отварянето на новооборудваната зала по таекуондо „Спортна зала АХИЛ“ . Огромна крачка, която зарадва всички и чрез, която АХИЛ увеличи броя на свойте бъдещи шампиони.
Ще ни отнеме много време да преброим всички медали, извоювани от всички наши бойци през 2016 година, но едно е сигурно – през вече отминаващата година медалистите ни доказаха, че са едни от най- зрелищните и ярки състезатели, не само заради всички тези купи, медали, награди и прочие, а заради това, че всеки един от тях е вложил цялото си умение и всичките си сили в достигането на заветния връх, с което и зарадваха АХИЛ и цяла България за още една поредна година!

2016 2

По случай настъпването на новата 2017 година ръководството на клуб АХИЛ Ви пожелава весели новогодишни празници! С пожелания за крепко здраве, сили и упоритост за постигане на набелязаните цели!