VT Industrial - шаблон joomla Окна

zala1

Изцяло обновената и новооборудвана зала по таекуондо на клуб „АХИЛ“ бе открита на 01.06.2016. Тържественото откриване започна с празничен водосвет и продължи с много веселие, забавления и игри.
Помещението е ремонтирано и разполага с баня и съблекалня. Надяваме се, че за по-доброто и бързо развитие на бъдещите ни и настоящи шампиони ще помогнат монтираните огледала, тренировъчните чували и новата спарингова настилка.
 Спортна зала „АХИЛ“, намираща се на адрес: кв. Манастирски ливади, ул. „Българска легия № 31“ има отлична транспортна достъпност с пътни връзки към бул. „Бъкстон“ и бул. „България“.  Залата дава възможност да се провеждат тренировки целодневно, както за начинаещи, така и за напреднали. Групите ни са разпределени от понеделник до събота, а часовете за провеждане и броят на тренировките можете да намерите ТУК.
Според очакванията съоръженито ще предлага възможност в него да се провеждат изпити за повишаване на техническа степен, а също и тренировки по други видове спортове като тае бо и йога.
Ръководството на клуб „АХИЛ“ с нетърпение очаква да посрещне новите си попълнения и пожелава на всички трениращи да са все така успешни!
Нека тази новооткрита възможност за развитие, в лицато на Спортна зала „АХИЛ“ да ви бъде допълнителен стимул по- пътя към върха!