VT Industrial - шаблон joomla Окна

2016

В периода 11.02 до 22.02.2016 се проведе ежегодния таекундо фестивал на Турция. Белек, Анталия беше домакин на три от най- силните турнири за годината, а именно - „Открит турнир на Турция“ (Turkish Open), “Четвърто Клубно Европейско първенство по таекуондо“ (4th European taekwondo club championship) и “Второ Европейско първенство по таекуондо за деца“ (2nd European Taekwondo Championship).
Клубът ни, представен от Християн Георгиев (-27 кг, деца) и треньорът му Венцислав Соколов взе участие в турнира за най- малките, където Хриси доказа, че България има място сред най- големите европейски сили в таекуондо, извоювайки сребърния медал. След четири успешно спечелени срещи и достойна игра на финала, малкия герой развя българския трибагреник и се окичи със среброто.
По пътя си към финала Хриси преодоля трима турски състезателя, както и един представител на Украйна. Състезанието беше открито от нашия състезател, който успя с лекота да победи първия си противник от Турция. Срещата беше прекратена във втория рунд, след отказване на турския състезател. Общият резултат от първата среща – 13:3 в полза на Хриси.
Във Втората си среща, Християн Георгиев се изправи срещу представител на Украйна. Тактическите умения и бързината на малкия ахилец му помогнаха да спечели и тази среща с резултат 6:4. Четвърт финала на Хриси беше спечелен с лекота. И тази среща беше прекратена преди края на втори рунд с резултат 18:6 в полза на нашия състезател.
В полуфиналът Хриси отново беше изправен срещу представител на домакините, доказал се турски състезател, участник на миналогодишното европейско първенство. Срещата протече успорвано до самия край. При резултат 3:3 в редовните два рунда, победителят беше определен в допълнителен рунд по правилото „златна точка“, където Хриси беше по- бързият от двамата.
Дългоочакваният финал в категорията изправи една срещу друга България и Беларус. Напрегната и динамична среща, в която до самия край резултатът беше равен – 3:3. Секунди преди края на редовното време, представителя на Беларус успя да изпълни техника със завъртане в тялото, което му донесе 3 точки и победата.

Вице Европейската титла е още едно доказателство за високо спортно майсторство  на ахилския герой. В края на 2015 година, Християн Георгиев извоюва Балканска титла, а сега - два месеца по- късно достигна и до финал на Европейско първенство по таекуондо. Хриси не спира да вдъхновява състезатели и треньори с невероятните си успехи.
Вярваме, че боец като него няма да се спре пред нищо и ще продължи да жъне все по- големи успехи за клуба и страната ни!
БРАВО И ЧЕСТИТО, ХРИСИ!