VT Industrial - шаблон joomla Окна

end

Многофункционалната  „Арена Ботевград“ беше домакин на последното състезание за сезона. Турнирът за деца донесе на АХИЛ общо 7 медала в различните теглови категории.

След безупречно изиграни финални срещи, до върха стигнаха Елена Тодинова, Горян Лазаров и Калоян Делков. Тримата показаха смела, силна игра и заслужено се окичиха със златото.

В друга категория при децата (клас А, до 27 кг) с медали бяха наградени Християн Георгиев и Радостин Митков. Хриси спечели бронзовото отличие, а Ради - сребърното. След убедително спечелена първа среща, срещу съперник от клуб „Мишън“, Хриси беше спрян по- пътя към златото от стар съперник от тима на „Херея“. В другия поток за полуфинална среща, Ради излезе срещу представител на пловдивски клуб. Оспорваният двубой завърши в полза на нашия състезател, който по- късно изигра напрегната финална среща, но опитът на състезателя от клуб „Херея“си каза думата и Ради загуби с 9:4, с което зае второто място.


Много е важно да споменем и едно сребърно и едно бронзово отличия, постигнати с много смелост и добра игра. Те са притежание на Ники Славков и Любослав Начев . Ники и Любо представиха клуба ни за първи път като в категория до 25 кг (клас Б), Ники успя да стигне до финала, показвайки на съперниците си, че е напълно готов и че не отстъпва по нищо на по- опитни състезатели в тази категория.

Добра игра показа и Мартин Лазаров, състезател в категория до 25 кг при децата (клас Б). Той спечели първата си среща срещу по- опитен и добре познат в таекуондо средите съперник, но по- късно не успя да достигне призовата тройка.

Браво на всички състезатели!

Ръководството на клуб „АХИЛ“ поздравява всички състезатели за успешния сезон. Нека не забравяме, че състезанията свършиха, но подготовката продължава!